fbpx
luni, mai 29, 2023

Viceprimarul Teodorescu despre demisia lui Bădescu: Gestul poate fi interpretat în orice fel

Citește Și

- Advertisement -

teodorescu viceIulian Teodorescu, viceprimarul municipiului Ploiești, suține că gestul primarului Bădescu l-a luat prin surprindere. Acesta a precizat că va convoca o ședință de urgență cu șefii din instituția pe care o conduce acum pentru a lua o decizie în ceea ce privește soarta orașului.

“M-a surprins gestul primarului Iulian Bădescu, trebuie să recunosc asta. Mai ales că gestul său poate fi interpretat în orice fel, poate fi interpretat ca un gest de onoare, ca un act de egoism…depinde de interese, ” a declarat Teodorescu. Acesta a adăugat că în cel mai scurt timp va convoca o ședință la care vor participa șefi din instituție, dar și consilieri pentru a discuta despre măsurile administrative de care are nevoie municipiul Ploiești. “Consiliul Local trebuie să ia o hotărâre prin care să se decidă căruia dintre cei doi viceprimari îi acordă conducerea pentru o perioadă de timp până la organizarea alegerilor anticipate,” a mai spus Teodorescu. Cel mai probabil Consiliul Local al Municipiului Ploiești va fi convocat în ședință extraordinară în cursul acestei săptămâni.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Trei mașini implicate într-un accident în Ploiești

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier luni după-amiază, 29 mai, în Ploiești. Accidentul s-a produs în zona...

Mai Multe Articole Ca Acesta