Victor Spirescu, românul care a “invadat” Marea Britanie, a murit într-un accident de mașină.

Potrivit tabloidul The Sun, accidentul a avut loc în apropiere de locuința pe care Victor o împărțea cu prietena sa, Suzana.

Victor Spirescu, primul român ajuns în Marea Britanie în 2014, după ridicarea restricţiilor la muncă, a murit în urma unui accident rutier. Potrivit informațiilor apărute în presa britanică, accidentul s-a petrecut în apropierea locuinței lui Victor iar în mașină se mai afla încă un bărbat, care nu a suferit răni severe. O anchetă este în desfășurare cu privire la determinarea cauzelor în care a avut loc accidentul.

Citește și FOTO – Zi decisivă pentru polițistul mutilat de un interlop

Jurnaliștii de la the Daily Mail spun că iubita lui Victor, Suzana Mates, a fost contactată de autorități pentru identificarea cadavrului. Tânăra a declarat că se află în stare de șoc și nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat. Ea le-a povestit jurnaliștilor că urmau să se căsătorească și își făceau planuri de nuntă.

“Viitorul meu soț se afla cu un prieten în mașină când a avut loc accidentul, pe o porțiune de drum drept, ceea ce este bizar pentru că Victor era un șofer bun și responsabil și nu cred că ar fi putut face o greșeală de începători. […] Nici acum nu pot să cred că nu va mai veni acasă,” le-a spus Suzana jurnaliștilor de la Mail Online.

Citește și VIDEO – 13 frați și surori au fost TORTURAȚI, legați cu lanțuri și ÎNFOMETAȚI de propriii părinți

Potrivit iubitei lui Victor, trupul neînsuflețit al tânărului urmează să fie adus în țară și înmormântat la București.

Victor Spirescu, din Sibiu, a devenit cunoscut după ce în 2014 a devenit primul român care a ajuns la Londra. După ridicarea restricțiilor de muncă pentru România și Bulgaria, Victor a fost primul român care a ajuns pe aeroportul din Luton. La momentul respectiv o parte din societatea britanică se arăta ostilă românilor și bulgarilor. Victor le-a spus englezilor că nu a venit pentru “a fura din țară.”

Citește și Unul dintre cei mai periculoși interlopi din Prahova a fost arestat de INTERPOL

Spirescu s-a întâlnit și cu mai mulți oficiali ai Marii Britanii care încercau să promoveze o politică incluzivă și să susțină integrarea imigranților veniți din estul Europei.

Victor Spirescu lucra în Anglia pentru a strânge bani. Acesta plănuia să se întoarcă în țară împreună cu iubita sa.

Prietenii și cunoscuții au început să scrie mesaje de condoleanțe pe pagina de socializare a tânărului.

Citește și FOTO – Crimă oribilă în Londra! O româncă a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuțit

sursa: vocea.biz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here