Sursa foto Facebook

Curtea de Apel a admis, joi seară, contestația depusă de DIICOT împotriva deciziei Tribunalului Prahova care hotărâse să-l elibereze din arest pe Ionuț Ciprian Haită, zis Pișcot, bărbatul urmărit penal într-un dosar de proxenetism.

“Admite contestaţia declarată de Ministerul Public – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti împotriva încheierii nr. 482/10 octombrie 2016 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova privind pe inculpatul Haită Ionuţ Ciprian în prezent aflat în Arestul I.P.J. Prahova. Desfiinţează integral încheierea şi rejudecând, respinge ca nefondată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, formulată de către inculpatul Haită Ionuţ Ciprian, înlăturând aplicarea disp. art. 202 alin. 4 lit. d rap. la art. 221 cod procedură penală. Conform art. 275 alin. 2 cod procedură penală, obligă pe intimatul-inculpat la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Soluţionată şi pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 13 octombrie 2016”, se arată în soluția dată de Curtea de Apel.

Pișcot și ceilalți acoliți ai săi, inculpați în dosar, Bălan Mircea Costin zis „Valoare”, Avram Adrian zis „Moxu” sau „Pimpu”, Ionescu Liviu Cătălin, Stere Mircea Alexandru zis ,,Musiu”, Gaşpăr Marius Iulian, Sandar Cristian zis ”Patac” au fost arestați preventiv la sfârșitul lunii august, în urma unor percheziții care au avut loc în Prahova.

Pișcot este implicat în dosarul în care mai multe fete din Prahova au fost racolate de proxeneți și trimise să se prostitueze în localităţile Portsmouth, Southamptom, Norwich, Cambridge, Oxford, Ilford, Playmouth, Exeter, Londra – Marea Britanie şi Cardiff – Țara Galilor. De asemenea, Ionuț Haită este inculpat și într-un dosar de tentativă de omor, în care victimă este Răzvan Cosma, tânărul bătut în fața restaurantului Prestij din Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here