12 persoane au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate joi, 13 iunie, în cartierul Bereasca din Ploiești (video jos)! Este vorba de nouă femei și trei bărbați pentru care s-a dispus reținerea pentru 24 de ore.

Reamintim că joi dimineață, 13 iunie, poliţiştii prahoveni din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au efectuat șapte percheziţii în municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu.

Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul lunii iunie și până în prezent, între membrii a două familii din municipiul Ploiești, cartierul Bereasca, s-ar fi creat o stare conflictuală, pe fondul căreia s-ar fi produs acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, aceștia apelând la acte de violență și folosirea de obiecte periculoase.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, numeroase bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum obiecte contondente, săbii, sulițe, cuțite, bâte, topoare cât și un pistol cu bile.

15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu.

Vezi mai jos imagini video de la reținerea unora dintre cele 12 persoane:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here