Polițiștii din Brașov efectuează 38 de percheziții în județul Prahova (video jos), într-un dosar de corupție. Potrivit unui comunicat remis de Poliția Brașov, anchetatorii urmează să ridice mai multe mașini, dar și alte mijloace de probă, în cadrul descinderilor.

26 de persoane vor fi aduse la audieri. Redăm mai jos integral comunicatul Poliției Brașov:

“Astăzi, 6 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 38 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal, în care sunt cercetate fapte de corupție.

Perchezițiile au loc în județul Prahova, la domiciliile persoanelor fizice, bănuite de săvârșirea faptelor cercetate.

În cadrul activităților procedurale, se urmărește descoperirea și ridicarea mai multor autovehicule, precum și mijloace de probă, care urmează a fi administrate ca probatoriu, pentru stabilirea stării de fapt.

Vor fi puse în aplicare 26 de mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediile unităților de parchet și poliție, pentru audieri.

La activități participă procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, alături de polițiști din cadrul I.P.J. Prahova și jandarmi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here