fbpx
sâmbătă, iunie 15, 2024
spot_img

VIDEO A fost găsită geanta cu bani pentru mită la Boldești Scăieni

Citește Și

- Reclamă -

Reprezentanții unor partide politice susțin că poliția a găsit o sumă impresionantă de bani într-un dispensar de lângă o secție de vot din Boldești Scăieni.

Reamintim că mai mulți reprezentanți politici au sesizat Poliția despre faptul că în clădirea care era încuiată se afla o geantă cu bani pentru mituirea alegătorilor din Boldești Scăieni.

Aceștia spun că, după verificări, polițiștii au găsit în respectiva clădire o sumă impresionantă de bani și că două persoane au fost duse la audieri pentru a da explicații. Aceștia susțin că banii urmau să fie folosiți pentru a cumpăra voturile oamenilor în favoarea PNL.

- Reclamă -

Unul dintre candidații la șefia Consiliului Județean, George Ionescu, susține că încă de azi-dimineață a sesizat Poliția despre faptul că un consilier județean PNL mituiește oamenii din Boldeși cu banii aflați în acel dispensar, dar că de abia acum a venit Poliția.

Pe imaginile de mai jos, George Ionescu le spune polițiștilor numele bărbatului care ar fi împărțit mita electorală și le cere să-l ia la audieri.

Vezi imaginile de la Boldești mai jos:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...