fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

VIDEO: A venit apa pe strada Fabricilor. Oamenii și-au umplut gălețile din cisterna ApaNova

Citește Și

- Reclamă -
Familiile care locuiesc pe strada Fabricilor din Ploiești au din nou apă. Cisterna ApaNova a fost trimisă, joi, după ce oamenii fuseseră înștiințați de companie că aprovizionarea a fost sistată odată cu ridicarea stării de alertă. 

Reporterii Ziarului Incomod au răspuns apelului făcut de ploieștenii rămași fără singura sursă de apă pe care o pot folosi pentru băut și pentru gospodărie, realizând un articol în care oamenii au prezentat problemele cu care se confruntă.

DETALII AICI: VIDEO: Locul uitat din Ploiești, unde apa nu mai vine nici cu cisterna, iar la fântână curge ulei din petrol

- Reclamă -

Pentru a continua aprovizionarea oamenilor, municipalitatea a convocat o ședință a Consiliului Local pentru Situații de Urgență.

Aprovizionarea cu apă a ploieștenilor de pe strada Fabricilor va fi efectuată săptămânal”, a precizat primarul Andrei Volosevici.

- Reclamă -

Așa cum se arată în hotărârea CLSU, costurile pentru apa adusă cu cisterna sunt suportate în continuare de Primăria Ploiești.

La o zi după hotărârea CLSU, cisterna ApaNova a ajuns, din nou pe strada Fabricilor, iar oamenii au putut să-și umple recipientele goale.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO- Cum și cu ce se cară la rampa de gunoi, plină ochi, deșeurile din Urlați

Cam așa se face colectarea selectivă la Urlați, în 2023. Protagoniștii filmării sunt angajații Rosal. Și, așa cum se...