Un camion care trăgea o remorcă a rămas fără roțile din spate în timp ce circula pe DN 1, între Băicoi și Bănești. 

Accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, la ora 2.30. Au fost lovite trei mașini, două autoturisme și un alt camion.

O familie întreagă aflată într-unul dintre autoturisme a ajuns la spital: un bărbat în vârstă de 32 de ani, o femeie în vârstă de 30 de ani și doi copii gemeni în vârstă de 4 ani.

“Noaptea trecută, în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, în afara localității Băicoi, pe direcția de deplasare Brașov către București, un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani ar fi pierdut roțile din spate, acestea izbindu-se de două autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 32, respectiv 34 de ani și de un alt ansamblu de vehicule format din autoutitară și semiremorcă condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 32 de ani, o femeie în vârstă de 30 de ani și doi minori în vârstă de 4 ani, toți din același autoturism au suferit vătămări corporale, fiind transportați la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here