fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
24.9 C
Ploiești
spot_img

VIDEO. Adrian Dobre, atac la adresa Grațielei Gavrilescu pe tema poluării din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Primarul Adrian Dobre a atacat-o pe Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului și vice prim-ministru în cabinetul Dăncilă, pe tema poluării din Ploiești. În cadrul unei conferințe de presă de marți, 4 iunie, Adrian Dobre a spus că s-a săturat de „discuțiile și de gargara” care se tot aud din partea ministerului legat de poluarea din Ploiești.

Dobre a mai spus că până în momentul de față nu a văzut măsuri concrete din partea ministerului care să rezolve problema poluării, comparat cu posibilitățile pe care municipalitatea le are conform legii asupra acestei probleme.

- Reclamă -

Dobre a mai spus că săptămâna aceasta va susține o conferință de presă în care va arăta punctual ce a făcut municipalitatea pentru a combate poluarea, comparat cu activitatea ministerului.

„Noi discutăm despre o persoană care este și ploieștean, care este ministru, cred că este la al cincilea mandat ca ministru al Mediului. Să ne spună concret ce a făcut ministerul Mediului pentru Ploiești. Eu cred că a veni și a arunca vina pe alte autorități… nu, domne, ce a făcut concret! Avem un ministru care a fost și viceprimarul Ploieștiului și care a promis, de exemplu, că rezolvă problema Dâmbului. O bună perioadă de timp Apele Române se aflau sub Ministerul Mediului. Ce s-a întâmplat cu Dâmbu, în afară de povești cu lebede și lucruri de genul acesta? N-am văzut nimic concret de ani de zile”, a declarat primarul Adrian Dobre.

În trecut, Grațiela Gavrilescu, ministru Mediului, a declarat că prin lege responsabilitatea calității aerului revine primarilor. Întrebat despre acest lucru, Adrian Dobre a spus că în cadrul conferinței de presă pe tema poluării pe care intenționează să o țină va vorbi și despre ce spune legislația vizavi de responsabilitățile aleșilor.

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO – Președintele CJ Prahova despre poluarea din Ploiești: ”Suntem obișnuiți cu mirosul, ne bazăm pe OMV Petrom!”

Declarație șocantă a președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.Încercând să le mulțumească reprezentanților OMV Petrom pentru cele 7...