fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

VIDEO – Andrei Volosevici anunță o plângere penală în urma scandalului White Tower, reclamând apariția unui document falsificat

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a anunțat vineri că va depune o plângere penală, după apariția în spațiul public a unui document de urbanism emis, chipurile, de Primărie pentru dezvoltatorul complexului White Tower. Primarul susține că hârtia respectivă „este un fals” și insistă că documentele cerute joi de procurori sunt din perioada 2013-2018.

Documentul, apărut joi seară pe mai multe site-uri, este un certificat de atestare a construcției, respectiv extinderii. Acesta apare ca fiind emis de Primărie pentru dezvoltatorul complexului rezidențial White Tower, cu semnături din partea primarului și a arhitectului șef al Ploieștiului, Veronica Rădună. Andrei Volosevici a reacționat vineri, afirmând că respectivul document „este un fals”.

- Reclamă -

Într-o declarație făcută vineri la sediul Primăriei Ploiești, Andrei Volosevici a anunțat că va depune o plângere penală, solicitând organelor de anchetă să facă lumină în acest caz și insistând că respectiva hârtie nu a fost emisă de Primărie.

„În spațiul public a apărut faptul că există nu știu ce document semnat de mine și de doamna Veronica Rădună, surprinzător, negăsit de nimeni. Pe cale de consecință, voi face plângere, să verifice organele de anchetă cum stau lucrurile. Pentru că avem o cerere depusă în 8 ianuarie, avem și constatarea pe procesul-verbal al organelor de anchetă că sunt cereri depuse, niciun răspuns, și îmi apare în presă un răspuns, care, din punctul meu de vedere, este un fals mizerabil. Din Primăria municipiului Ploiești, așa cum este procedura, nu a ieșit niciodată așa ceva. Nu este nici măcar semnătura mea, este un fals”, a afirmat Andrei Volosevici.

Alte cinci persoane reținute, dintre care doi șefi din Primăria Ploiești, în dosarul White Tower

Acesta a adăugat că documentele solicitate joi de procurori, în momentul descinderii la Direcția de Urbanism, au fost din anii 2013, 2015 și 2018, când nu era primar al Ploieștiului.

- Reclamă -

Hârtia respectivă a apărut pe mai multe site-uri în aceeași zi în care Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești a făcut percheziții la mai multe adrese vizând construirea complexului rezidențial White Tower, ridicând documente și de la Direcția de Urbanism din Primăria Ploiești. Doi funcționari publici au fost reținuți în acest caz.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut