fbpx
luni, aprilie 15, 2024
spot_img

VIDEO Andrei Volosevici: Ploieștiul nu poate să mai fie orașul gunoaielor

Citește Și

- Reclamă -

Andrei Volosevici (foto sus), candidatul PNL pentru primăria orașului, a postat pe facebook imagini video care arată dezastrul din municipiu în ceea ce privește salubritatea.

Ploieștiul a ajuns să fie supranumit „orașul gunoaielor” de către oamenii care în ultimii ani au acuzat că orașul a fost mai mizerabil ca niciodată. Andrei Volosevici spune că atât salubritatea, cât și celelalte probleme cu care se confruntă ploieștenii, pot fi rezolvate foarte ușor, dacă însă se dorește acest lucru.

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMODReamintim că operatorul de salubritate din Ploiești este Rosal, societate responsabilă atât de colectarea deșeurilor menajere de la oameni, cât și de curățenia căilor publice. Directorul Rosal Prahova este Cătălin Ioniță (foto dreapta), un apropiat al mai multor persoane publice care de-a lungul timpului a fost implicat în mai multe scandaluri, fiind inclusiv vizat în câteva denunțuri/dosare penale la DNA, la Poliția Prahova și la Parchetul General.

Potrivit zvonurilor din mediul politic, Cătălin Ioniță l-ar susține în campania electorală pentru primăria Ploiești pe actualul viceprimar Cristian Ganea, candidatul alianței PSD-Pro România-PPUSL. Potrivit apropiaților acestora, Ioniță ar fi afirmat că îl poate sprijini pe Ganea inclusiv din punct de vedere financiar în lupta electorală. Este de precizat și faptul că Ganea a plecat din PSD și s-a înscris în Pro România pentru a candida la primăria Ploiești (n.r. la acel moment cele trei partide nu erau în alianță), fiind acum coleg de partid cu fostul primar Iulian Bădescu. Totodată, Iulian Bădescu este și nașul de cununie al lui Cătălin Ioniță, directorul Rosal Prahova. Citește mai multe detalii aici!

Numele lui Cătălin Ioniță apare într-un denunț depus la DNA Ploiești, în care un inspector al Regiei Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploiești, instituție responsabilă cu monitorizarea activității de salubritate, spune că a fost amenințat cu bătaia de directorul Rosal.

- Reclamă -

“Atât eu cât și alţi colegi am fost daţi afară din curtea Rosal de către directorul loniță când încercam să mergem în control la schimbul 2, deoarece dânsul supraveghea personal deszăpezirea și noi puteam vedea cum se trec mai multe maşini decât în realitate. Într-o seară la ora 23 l-a sunat în prezența mea pe dl. Director lonescu (n.r. Vasile Ionescu – director tehnic RASP) și i-a spus textual: -” Sile, ia-l pe prostul ăsta de aici că ți-l bat rău”.”, a scris bărbatul în denunțul depus la DNA.

La începutul acestui an, Curtea de Conturi a confirmat că primăria Ploiești a plătit nelegal lucrări către operatorul Rosal, care în realitate nu au fost prestate. Este vorba de peste un milion de lei, bani pe care municipalitatea trebuie să-i recupereze de la operatorul de salubritate. Potrivit raportului Curții de Conturi, Rosal a decontat lucrări de salubrizare pe străzi care erau în programe de reparații sau investiții și care nu aveau cum să fie salubrizate. Cu toate acestea, primăria Ploiești a achitat facturile. Procedural, primăria Ploiești plătește lucrările după ce acestea sunt verificate și confirmate de către inspectorii Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, fapt care înseamnă că RASP “a girat” furtul de bani publici făcut de către operatorul de salubritate, lucru care a fost adus în atenția opiniei publice de către ziarul Incomod în trecut, iar la începutul anului a fost confirmat oficial de Curtea de Conturi. După articolele publicate în ziarul Incomod și raportul Curții de Conturi, și primarul Adrian Dobre a depus o plângere penală la Poliția Prahova cu privire la furturile Rosal girate de RASP.

catalin ionita mafia deseurilor - Ziarul INCOMOD
Cristinel Toader Adrian Rădulescu Constantin Ispas Cătălin Ioniță și Cezar Stoichiciu

Nu în ultimul rând, numele lui Cătălin Ioniță a apărut și într-un denunț depus la Parchetul General, în care directorul Rosal este menționat ca făcând parte dintr-un grup infracțional organizat “al cărui scop a fost fabricarea de dosare penale precum și compromiterea ca imagine prin articole de presă comandate, nereale, a jurnaliștilor de la Incomod drept răzbunare pentru că ziarul a scris despre infracțiunile membrilor grupului”. Alături de Cătălin Ioniță, denunțul îi vizează și pe Cezar Stoichiciu, fost director al Clubului Sportiv Municipal, Adrian Rădulescu, ofițer DGA, Constantin Ispas, fost șef DGA, și Cristinel Toader, fost director al Poliției Locale Ploiești. Citiți aici detalii despre modul în care ar acționa cei cinci.

Mai jos urmăriți imaginile video postate de Andrei Volosevici cu gunoaiele din Ploiești și ce spune acesta despre problemele orașului:

- Reclamă -

https://www.facebook.com/ZiarulIncomod/videos/2410374495931953

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A murit Costel Corduneanu, șeful clanului interlop al Cordunenilor

Unul dintre cei mai cunoscuți și temuți interlopi din România, Costel Corduneanu, fost luptător care a reprezentat țara noastră...
Sari la conținut