fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

VIDEO. Antonia și mama ei, duo fantastic la cumpărături în AFI Ploiești! Premii „la dublu” pentru clienți! (P)

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Cântăreața Antonia și mama ei au dovedit că sunt un duo fantastic, printr-o filmare pe care au realizat-o în mall-ul AFI Ploiești, la cumpărături! Inspirație, lucruri mai puțin cunoscute despre ele și multe, multe zâmbete – asta au împărtășit Antonia și mama ei într-o zi petrecută împreună la AFI Ploiești. Urmărește video-ul de la finalul articolului și vezi cum ne dovedesc că sunt fantastice împreună și cât de bine se cunosc una pe cealaltă.

Duo-urile fantastice pot câștiga super premii în AFI Ploiești, constând în seturi de bijuterii, în perioada 1-8 martie! Fie că este vorba despre un cuplu de îndrăgostiți, despre un duo mamă-fiică, sau despre cele mai bune prietene, contează lucrurile minunate și distractive pe care le faceți împreună.

- Reclamă -

Mai multe detalii despre campania prin care puteți câștiga premii „la dublu” în AFI Ploiești găsiți pe site, www.afi-ploiesti.ro, unde veți putea citi toate detaliile despre campanie și regulamentul acesteia.

Înscrierile în cadrul campaniei #FatasticDuo se desfășoară în perioada 01 – 08 martie 2018. Baftă la premii!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut