DEBRAILA.ro a obținut imaginile sângerosului atac de la terasa „The Music Pub”: în noaptea de 15 spre 16 septembrie, interlopul Daniel Gabriel Husein, zis „Dasaev”, a înjunghiat doi baschetbaliști americani de la ACS Cuza Sport.

Bărbatul, acuzat de tentativă de omor calificat, port și folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea liniștii și ordinii publice, se afla în arest preventiv, în timp ce sportivii au părăsit România, întorcându-se în Statele Unite.

Pe imagini se observă cum, din senin, Dasaev îl lovește cu pumnul în față pe un baschetbalist (00:03), ca apoi totul sa degenereze într-o bătaie generală. Interlopul este bătut, pus la pământ și tras în baia localului (00:23) de către sportivi. În ajutorul lui Dasaev sar mai multi indivizi.

Potrivit procurorilor, bărbatul aflat în arest preventiv i-a înjunghiat pe americani în grupul sanitar.

Totodată, din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum cei care îi erau alături interlopului îl fugăresc pe unul dintre sportivi (4:00), care reușește să scape din mâinile lui Dasaev, în timp ce celălalt sare de pe acoperișul terasei pentru a-și salva viața (6:58).

BRAILA | Filmul atacului de la The Music Pub | Dasaev a fost arestat preventiv, acuzat ca a injunghiat doi baschetbalisti americani

BRAILA | Filmul atacului de la The Music Pub | Dasaev a fost arestat preventiv, acuzat ca a injunghiat doi baschetbalisti americani | DEBRAILA.ro a obtinut imaginile sangerosului atac din noaptea de 15 spre 16 septembrie

Posted by debraila.ro on Monday, November 12, 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here