Încă de la preluarea mandatului, Adrian Dobre (PNL) a fost constant atacat de consilierii locali PSD, unul dintre cei mai vocali dintre aceștia fiind consilierul George Botez. La rândul său, Adrian Dobre a atacat la fiecare pas PSD. În ultima vreme, însă, PSD a stopat atacurile la adresa lui Dobre, iar consilierii social-democrați au votat proiectele primarului, chiar și atunci când propriul partid al edilului-șef nu a făcut-o. Nici primarul Dobre nu a mai atacat în ultimul timp PSD, iar cireașa de pe tort a venit săptămâna trecută când în timpul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local, George Botez i-a spus lui Adrian Dobre că “are adeziunea la PSD pregătită”.

În ultimii patru ani, războiul dintre Adrian Dobre și PSD a fost mai mult decât evident. Numai în ultimul an, primarul a scris pe facebook la adresa PSD de nenumărate ori sintagme de genul “ciuma roșie”, “gripa roșie”, “incompetență” și multe altele. De la 1 ianuarie 2019 până în prezent au fost postate zeci de astfel de mesaje din partea lui Adrian Dobre. Mai jos puteți vedea o galerie foto cu capturi de pe facebook-ul lui Adrian Dobre.

Același lucru se observă și pe pagina de facebook a consilierului George Botez, unde de asemenea am găsit zeci de postări în care îl critică pe Adrian Dobre, acuzându-l de minciună și incompetență, printre altele (galerie foto jos). Iar atacurile lui George Botez nu s-au limitat la pagina de facebook. Dobre a fost țintă și în jurnalulph.ro, ziar controlat de consilierul Botez care adesea, pe lângă articolele de presă care îl vizau pe Dobre, publica și editoriale în care Botez îl critica pe edilul-șef (galerie foto capturi articole jos). La un simplu search cu numele lui Adrian Dobre în ziar, apar zeci de articole în care este vizat Adrian Dobre.

Războiul dintre cei doi nu s-a limitat la mediul online. Și live, în ședințele de Consiliu Local, cei doi au avut confruntări răsunătoare. Au lansat acuzații grave unul la adresa celuilalt, atât în ședințe, cât și la conferințe de presă, din care reamintim doar câteva:

Schimb dur de replici în Consiliul Local Ploiești: Primarul Adrian Dobre și consilierul George Botez s-au certat minute în șir

Primarul Dobre, acid la adresa lui George Botez: “Nu mă mai miră nimic”

George Botez despre primarul Adrian Dobre: “domnia sa are pepenii foarte mici”. VIDEO

Scandal monstru între primarul Adrian Dobre și consilierul local George Botez. VIDEO

Coincidență sau nu, toate aceste atacuri au încetat în momentul în care Adrian Dobre a pierdut sprijinul partidului din care face parte, PNL. Reamintim că la sfârșitul lunii februarie, Adrian Dobre a pierdut conducerea organizației municipale a PNL, după ce membrii cu drept de vot din Biroul Permanent Județean au decis să dizolve organizația locală. Cu Adrian Dobre înlăturat de la conducerea PNL Ploiești, noul Birou Permanent Local al partidului este condus acum interimar de Roberta Anastase. Detalii aici!

După acel moment, nu au mai existat scandaluri răsunătoare între Adrian Dobre și PSD. Iar la ultimele ședințe de consiliu local, consilierii PNL nu au mai votat proiectele primarului Dobre, în schimb acestea au fost votate de PSD. În paralel, atacurile din zona PSD către PNL au fost concentrate asupra Robertei Anastase. Detalii aici!

Totul a culminat săptămâna trecută când, în timpul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local, George Botez i-a spus lui Adrian Dobre că “are adeziunea la PSD pregătită”. Ceea ce se voia probabil a fi o glumă, arată însă starea actuală a conducerii primăriei: primarul PNL se bucură de mai multă susținere din partea PSD, decât din partea propriului partid.

Vezi mai jos video momentul în care Botez îi spune lui Dobre despre adeziunea la PSD:

Vezi capturi de pe facebook-ul primarului Adrian Dobre:

Vezi capturi de pe facebook-ul consilierului George Botez:

Vezi capturi de pe jurnalulph.ro:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here