Pasiunea pentru gătit a făcut ca o familie din Ploiești să descopere cât de importante sunt condimentele într-o mâncare. După ce au testat condimente din cele mai diverse, și-au dat seama că în Ploiești nu se găsesc atât de ușor, iar Cătălin și soția sa au avut ideea de a deschide un magazin unde oamenii să găsească orice și-ar dori, de la condimente pentru salate, până la amestecuri special destinate unor mâncăruri mai exotice.

Așa au pus bazele Aroma Shop, iar ideea a fost primită cu brațele deschise de către ploieșteni. Nu a fost ușor la început, dat fiind faptul că au într-adevăr condimente de pe toate cele șapte continente, dar au reușit să găsească furnizori de încredere. Deși au deschis de puțin timp, zilnic clienții le trec pragul magazinului.

Pe lângă condimente, la Aroma Shop mai găsiți și alte produse, cafele și ceaiuri cu arome deosebite, dulcețuri, fructe confiate și ciocolată în tot felul de glazuri și, nu în ultimul rând, este singurul magazin din Ploiești unde găsiți făină de la o moară cu pietre. Magazinul este pe strada Gheorghe Doja, peste drum de Poliția Municipală Ploiești.

Reporterii noștri au realizat un interviu cu managerul Aroma Shop, Cătălin Alexandrescu. Iată ce ne-a povestit acesta:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here