fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

VIDEO Au început lucrările de reparații la UPU Ploiești. Când vor fi finalizate

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Au început lucrările de reparații în spațiile destinate Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Anunțul a fost făcut, marți, de vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone.
Lucrările de întreținere și reparații au fost demarate în contextul în care, la sfârșitul lunii ianuarie, pacienții reclamau starea deplorabilă în care au ajuns spațiile de la UPU Ploieşti.

”Pot să vă spun că au fost demarate, așa cum am promis, lucrările de reparații și minime remedieri, atât în UPU, cât și în spațiile conexe. Preconizăm ca până pe 15 martie să finalizăm aceste lucrări. Lucrările nu au afectat investițiile care au loc pe fonduri europene, deoarece lucrările de reparații și întreținere sunt permise pe perioada derulării programului european, ceea ce nu afectează finanțarea”, a precizat Dumitru Tudone, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.

Vezi mai jos declarația liderului executivului județean

- Reclamă -

https://streamable.com/a3tcb8

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut