Un bărbat suspectat că a tâlhărit un minor la începutul lunii a fost prins de polițiști într-o localitate din jurul Bucureștiului. În momentul în care a fost somat, bărbatul a încercat să fugă, iar polițiștii au tras focuri de armă în plan vertical pentru a-l determina să se oprească.

Bărbatul a fost prins marți seară, 28 decembrie, cu ajutorul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, fiind acuzat că a recurs la violență pentru a-i fura unui minor telefonul mobil în timp ce mergea pe stradă.

Redăm mai jos comunicatul Poliției. Imagini video de la momentul prinderii tâlharului la finalul articolului:

“În seara de 28 decembrie 2021, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 12 Poliție , având suport din partea Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Operațiuni Speciale , au depistat un bărbat, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie asupra unui minor, la 9 decembrie.

Cel în cauză, a fost găsit pe raza unei localități limitrofe Bucureștiului, iar la momentul în care a fost somat , suspectul a fugit, fiind executate mai multe focuri de armă, în plan vertical – fără a fi rănită vreo persoană sau produse pagube materiale.

Bărbatul a fost prins și imobilizat fiind condus la sediul Secției 12 Poliție pentru audieri, ulterior fiind reținut.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că la data de 9 decembrie, prin violență, bărbatul de 31 ani, pe stradă, ar fi deposedat un minor de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here