UPDATE

Biroul de Presă al Poliției Prahova a revenit cu precizări:

“Astăzi, în jurul orei 21:00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în zona centrală a municipiului Câmpina are loc un conflict între mai multe persoane.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție pentru verificarea aspectelor sesizate.

Din primele verificări, mai multe persoane aflate în stare de ebrietate s-ar fi agresat reciproc, verbal și fizic.

O persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șapte persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale.”, au precizat reprezentanții instituției.

Potrivit unor surse, bărbatul care a fost transportat la spital nu a fost rănit grav.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Scandal cu bâte și sticle sparte în centrul municipiului Câmpina (video jos), vineri seară, 22 ianuarie, în jurul orei 21.00, la un bar aflat în imediata apropiere a sediului Poliției și a primăriei din oraș! Potrivit unor martori, mai mulți bărbați cunoscuți pentru agresivitatea lor s-au luat la bătaie în fața unui bar rău famat din oraș, probabil pe fondul consumului de alcool, dar nu este exclus ca scandalul să fi pornit pe fondul unor conflicte mai vechi.

Printre protagoniștii scandalului, martorii l-au identificat pe Marian Brotoiu, zis Piciu, anchetat în trecut în dosarul de trafic de stupefiante în care a fost investigat și artistul Cheloo, dar și în alte dosare în care a fost acuzat de fapte cu violență.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă (video jos) se vede cum bărbații au continuat bătaia până la intersecția dintre Bulevardul Carol I și Bulevardul Culturii. Sunt cel puțin patru persoane implicate, iar în imagini se vede cum unul dintre bărbați are o bâtă în mână. Martorii susțin că la fața locului s-a deplasat inclusiv comandantul Poliției Câmpina, Iulian Stanciu, care a reușit să calmeze spiritele.

Biroul de Presă al Poliției Prahova nu a oferit informații despre incident până la momentul publicării acestui articol și nu este clar dacă vreunul dintre scandalagii a fost dus de polițiști la audieri. Vom reveni cu detalii pe măsură ce vor fi disponibile.

Vezi mai jos imagini video de pe camerele de supraveghere din zonă:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here