Mai mulți romi care ar forma un grup care terorizează o întreagă comunitate au bătut cu sălbăticie doi bărbați, tată și fiu, pe terasa unui bar din localitatea Racovița – Vâlcea. 

Doi dintre cei trei romi au fost prezentaţi marţi, 11 iunie, judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, scrie Adevărul.

În imagini se văd mai mulţi bărbaţi împărţind pumni, picioare, capete, folosindu-se de tot ce le pică în mână: mătură, coasă, bidoane, dar şi cum clienţii, printre care şi copii, fug speriaţi când văd că episodul escaladează. Bătaia are loc pe terasa unui bar, iar cei din local se văd nevoiţi să închidă uşa, ca să nu fie părtaşi la violenţe. Mai mulţi localnici încearcă fără succes să îi calmeze pe agresori.

Întrebarea „Eşti puşcăriaş?”, repetată provocator către fiul victimei, i-a determinat pe agresori să-şi îndrepte furia şi asupra acestuia, deşi din imagini pare că băiatul nu încearcă decât să aplaneze scandalul.

Când tatăl ameţit de atâta bătaie sare în apărarea fiului, bătăuşii o iau iarăşi razna, transformându-i pe cei doi în sac de box.

stiripesurse.ro

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here