În noaptea de 16 iulie 2019, poliția a fost anunțată prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că, pe raza municipiului Ploiești, între mai multe persoane a avut loc un conflict spontan.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că patru persoane, după ce au ieșit din incinta unei săli de jocuri de noroc, s-au întâlnit cu alte două persoane necunoscute, între ei având loc un schimb de replici.

Situația a degenerat, două persoane din grup, în vârstă de 24 de ani, respectiv 21 de ani, au fost lovite cu pumnii și picioarele de către ceilalți participanți la conflict, iar ulterior au fost transportate la spital.

ATENȚIE! Limbaj obscen!

Bătaie și scandal între mai mulți tineri! Unul dintre aceștia era dezbrăcat complet

Bătaie și scandal între mai mulți tineri! Unul dintre aceștia era dezbrăcat complet

Posted by Ziarul Incomod on Wednesday, July 17, 2019

La sosirea polițiștilor, unul dintre cei implicați în scandal a fost găsit dezbrăcat, fără a fi cunoscut cu probleme psihice.

Două persoane au fost sancționate contravențional, conform legii, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cu amendă contravențională în valoare de 2.500 de lei, fiecare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe, precum și pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here