Bogdan Toader a fost reconfirmat joi în funcția de președinte al PSD Prahova. Din structura de conducere vor face parte 24 de persoane.

La finalul congresului, în cadrul unei conferințe de presă, Toader a vorbit și despre candidatul partidului la alegerile locale din vară pentru funcția de primar al Ploieștiului.

” În acest moment avem foarte multe necunoscute. În primul rând nu știm cum vor fi alegerile, dintr-un tur sau din două tururi. Nu știm contracandidații pentru ocuparea fotoliului de primar al municipiului Ploiești. Din acest motiv așteptăm și noi să vedem foarte clar cum se candidează, cine candidează și, în funcție de aceste două aspecte vom lua o decizie cu privire la candidatura pentru municipiul Ploiești. În acest moment, noi ne-am ales structurile atât în organizația PSD Ploiești, cât și în organizația PSD Prahova. Avem echipe care pot merge în campanie de mâine. În acest moment îl avem pe domnul viceprimar Ganea, președinte al organizației PSD Ploiești, proaspăt ales, care are prima șansă. Dar, în funcție de evoluția lucrurilor, vom reanaliza și vom discuta candidatura de la Ploiești”, a susținut Bogdan Toader, președinte PSD Prahova.

Legat de persoanele care ar putea candida pentru funcția de primar, liderul social democraților prahoveni i-a enumerate pe senatorul Radu Oprea, deputatul Rodica Paraschiv și ”încă două persoane”.

Declarația integrală o puteți urmări în materialul video de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here