fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO| Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Noi suntem Real Madrid

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre alegerile locale pentru funcția de primar al Ploieștiului. Legat de șansele pe care PSD le are de a câștiga lupta pentru fotoliul de primar al municipiului reședință de județ, liderul social-democraților prahoveni a susținut faptul că PSD este ca echipa din campionatul Spaniei, Real Madrid, și că întotdeauna va intra într-o cursă electorală cu o persoană cu care o poate câștiga.

”Nu știu cum analizați dumneavoastră situația, dar mi se pare normal să ne raportăm la cetățean și să vedem exact cum evaluează cetățeanul o posibilă candidatură. E normal să ne bazăm pe un sondaj atunci când luăm o astfel de decizie, eu spun foarte importantă, pentru că Ploieștiul este important, iar organizația din Ploiești trebuie să vină cu o propunere foarte, foarte bună. M-ați întrebat dacă ne dorim sau cum evaluăm șansele de a câștiga Ploieștiul, cred că am mai spus într-o conferință de presă: Noi suntem Real Madrid. Noi întotdeauna mergem să câștigăm. Noi nu intrăm să ieșim pe locul doi. Noi mergem într-o competiție cu gândul de a câștiga acea competiție și tocmai de aceea ne dorim să oferim ploieștenilor un candidat pe care să-l aprecieze și căruia să-i acorde încrederea. De asemenea, vrem și o echipă alături de acel candidat. Este ceea ce ne propunem și analizăm foarte bine situația” , a susținut Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.
Legat de persoanele intrate în cursa privind candidatura pentru funcția de primar al Ploieștiului, Toader a precizat că lupta se dă între viceprimarul Cristian Ganea și senatorul Radu Oprea.

- Reclamă -

”Persoanele rămase în cursă sunt domnul viceprimar Cristi Ganea și domnul senator Radu Oprea. Avem doi oameni foarte buni pentru a ocupa funcția de primar al Ploieștiului”, a mai precizat Toader.

Totuși ținem să-i precizăm președintelui PSD Prahova, Bogdan Toader, faptul că Real Madrid a pierdut cu 2-1 în fața celor de la Mancester City, în Champions League.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img