fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO. Bombă ecologică în Ploiești! Tone de alimente lăsate să se strice în soare!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Bombă ecologică într-un depozit din Ploiești, de pe strada Poligonului! Tone de alimente perisabile au fost lăsate să se strice în soare! Cititorul care ne-a trimis imaginile spune că în zonă este un miros de nesuportat, din cauza tonelor de mezeluri, brânzeturi și alte produse care au intrat deja în putrefacție.

Reporterii ziarului Incomod au luat legătura cu proprietarul depozitului care a explicat că alimentele au fost lăsate de o societate care închiriase spațiul. Mai mult decât atât, unul din turcii care controlează respectiva societate care a abandonat alimentele este dat în urmărire internațională.

- Reclamă -

„Reprezentanții societății Asmin Star, care are sediul în Voluntari, județul Ilfov, au abandonat mărfuri perisabile în incinta spațiului nostru din strada Poligonului, nr. 1. Mărfurile au fost abandonate în urmă cu două săptămâni, dar cu toate acestea reprezentanții firmei refuză să ia alimentele și celelalte deșeuri pe care le-au lăsat în incinta spațiului nostru și să elibereze spațiului”, a explicat proprietarul depozitului pentru ziarul Incomod.

În urma verificărilor efectuate de redacția noastră, am aflat că în prezent societatea este administrată de Emrah Kumkapi în acte, dar în realitate este controlată în continuare de fratele mai mare al acestuia, care în trecut a fost administrator, Cevdet Kumkapi. Acesta din urmă este condamnat definitiv în România pentru evaziune fiscală și este dat în urmărire internațională

De altfel, referitor la societatea Asmin Star, potrivit datelor existente pe portalul instanțelor de judecată, societatea este pasibilă de insolvență, întrucât a fost formulată o acțiune în acest sens pe rolul Tribunalului Ilfov. Totodată, împotriva reprezentanților societății există și o plângere penală depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, în care aceștia sunt acuzați de abuz de încredere.

- Reclamă -

Vezi mai jos imaginile video și foto din incinta depozitului:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img