fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

VIDEO. Bugetul municipiului Ploiești pentru finalul de an și pentru anul 2019 nu poate fi calculat

Citește Și

- Reclamă -

Situația financiară a municipiului Ploiești este în continuare una problematică! După ce de abia a fost găsită o soluție pentru plata serviciilor de utilitate publică din luna noiembrie, acum se pune problema plăților din luna decembrie. Cât despre anul 2019, deși mai este puțin timp până atunci, bugetul nu poate fi calculat încă.

Primarul Adrian Dobre a explicat în cadrul unei conferințe de presă că până pe data de 10 decembrie municipalitatea trebuie să primească de la Direcția Regională a Finanțelor Publice cota aferentă din impozitul pe venit și, în funcție de aceasta, se va face o analiză privind plățile care trebuie efectuate în luna decembrie, apoi se va face o rectificare bugetară în Consiliul Local.

- Reclamă -

Edilul spune că această cotă ar fi trebuit să fie repartizată până pe data de 31 octombrie, dar deși veniturile din impozite reprezintă o sumă cât de cât constantă, Ministerul de Finanțe nu a repartizat-o încă.

Banii care vor veni în luna decembrie vor fi folosiți pentru cheltuielile de funcționare, inclusiv pentru serviciile de utilitate publică, transport, salubritate, deszăpezire, întrucât la final de an nu mai pot fi angajate investiții, din cauza timpului limitat și a condițiilor meteo, a mai spus primarul Dobre.

Totodată, primarul a precizat că nu poate fi calculat nici bugetul pentru anul 2019, dat fiind faptul că nu se știu cotele care vor fi repartizate către municipalitate, nici măcar ca procent, dacă nu cuantum.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A acceptat să ia viața unui om pentru 10.000 de euro și un scuter. Detalii șocante despre o crimă la comandă

Dezvăluiri incredibile despre o crimă comandată în schimbul a 10.000 de lei şi un scuter. Două femei din Bucureşti,...