Un român a rămas fără camion și s-a ales cu o amendă de 30.000 de lei după ce a fost prins de comisarii Gărzii de Mediu în momentul în care intenționa să arunce un munte de parbrize spare pe un câmp, în apropiere de Ploiești. Șoferul a fost urmărit pe DN1A până la Strejnic, în zona unde voia să descarce gunoaiele.

”În această dimineaţă (08.11.2022), o echipă de comisari din cadrul Comisariatului General, împreună cu Jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” din Ploiești, au surprins în trafic în zona Strejnic din județul Prahova, în imediata apropiere a drumului DN1A, un autocamion ce transporta parbrize ce urmau a fi eliminate în locuri neautorizate. Autospeciala a fost observată în jurul orei 5 dimineaţa şi urmărită până la locul unde urma să descarce deşeurile”, se arată într-un comunicat al Gărzii de Mediu.

Potrivit sursei citate, șoferul  nu deținea niciun document de transport deşeuri, fapt pentru care a fost aplicată o amendă în valoare de 30.000 lei, iar ca sancțiune complementară s-a dispus confiscarea autocamionului.

Din declarațiile conducătorului auto, deșeurile de parbriz au fost ridicate din București, de la un operator economic. Totodată, a fost demarată o acțiune de inspecție și control inopinat la operatorul economic, generatorul deșeurilor.

VIDEO AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here