fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

VIDEO. Când se va decide ce se va întâmpla cu serviciul de termoficare după plecarea Veolia din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Întrucât municipalitatea din Ploiești nu a acceptat majorarea tarifului la termoficare solicitată de Veolia, compania a anunțat că după terminarea acestui sezon rece va înceta colaborarea din Ploiești. Astfel, municipalitatea are două variante: fie găsește un alt operator care să gestioneze sistemul de termoficare, fie se înființează o companie publică responsabilă cu acest lucru.

Sistemul de termoficare este atât în proprietatea primăriei Ploiești, cât și în cea a Consiliului Județean Prahova, astfel că ambele instituții sunt implicate în luarea acestei decizii. În acest sens, cele două autorități au căzut de acord să participe în comun la elaborarea unui studiu de oportunitate care să arate care din cele două variante este cea optimă, iar primarul Adrian Dobre spune că se fac demersuri pentru achiziția unui consultant care să facă acest studiu.

- Reclamă -

Edilul a precizat că până la finalul lunii se va finaliza această procedură și peste încă 30 de zile va fi gata studiul, pe baza căruia se va lua decizia. Cert este că dacă decizia va fi de a înființa o societate publică va trebui ca cele două autorități să obțină un acord de principiu al Consiliului Concurenței, iar în cazul organizării unei licitații pentru delegarea serviciului, de asemenea, draftul de contract va avea nevoie de acordul Consiliului Concurenței.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...