fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

VIDEO Ce puteți face dacă ați mâncat sau ați băut prea mult de Paște. SFATUL DOCTORULUI

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Masa de Paște la români este, prin tradiție, una bogată. Românii pun pe masă alimente diverse, din mai toate categoriile, cu foarte multe grăsimi, iar la final servesc dulciuri multe. Frecvent, întreaga masă este completată de băuturi alcoolice din belșug. Iar toate acestea vin, pentru foarte mulți oameni, după o perioadă destul de lungă de post.

Trecerea bruscă de la o alimentație săracă la o masă plină de grăsimi și dulciuri pune adesea probleme. Destui de mulți oameni ajung chiar la Urgențe, pentru a primi ajutor din partea medicilor.

- Reclamă -

Pentru a evita acest lucru se recomandă cumpătare la masa de Paște. Cei care nu reușesc să o facă, însă, și ajung în situația de a fi mâncat sau băut prea mult, pot urma câteva sfaturi simple despre cum să ajute organismul să digere mâncarea. Desigur, dacă starea se înrăutățește, este recomandat să mergeți de urgență la doctor.

Care sunt simptomele la care trebuie să fiți atenți și ce este de făcut dacă mâncați sau beți prea mult, aflați de la doctor Violeta Tănase, medic primar medicină de urgență din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Prahova: percheziții la firme care au făcut fraude cu fonduri

Polițiștii din Prahova au efectuat 30 de percheziții într-un dosar în care sunt vizate firme care au făcut fraude...
spot_img
Sari la conținut