Tânărul din comuna prahoveană Provița de Jos, împușcat sâmbătă noapte de către un agent de poliție pentru că a vrut să intre cu forța într-o secție de votare din satul Drăgăneasa, se află în continuare internat sub pază la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Potrivit reprezentanților unității medicale, medicul ortoped urmează să mai facă o evaluare a rănilor suferite de bărbat și apoi se va decide data externării.

Agresorul din Drăgăneasa nu are deocamdată o măsură preventivă. Acesta nu a putut fi audiat de către procurorul de caz atâta vreme cât a fost internat în spital și nu i s-au adus la cunoștință în mod oficial acuzațiile.

Cel mai probabil, bărbatul rănit va fi externat din spital în cursul zilei de marți, 26 noiembrie, când va fi dus la Parchet pentru a da declarații. El este acuzat de ultraj, atac asupra unei secții de vot și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ancheta este coordonată de către un procuror din Cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina. În acest dosar au fost audiate deja nouă persoane, printre care se află și minori. Doar un singur bărbat a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Soția bărbatului împușcat a rămas acasă cu trei copii mici, dintre care cel mai mare are nouă ani, iar cel mic are puțin peste un an. Femeia spune că nu știe nimic despre soarta care îl așteaptă pe soțul ei. Vezi mai jos imagini video cu soția bărbatului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here