Deși operatorul de salubritate Rosal a primit zeci de amenzi în ultimele două zile pentru că nu a ridicat deșeurile menajere, nici la capitolul curățenie căi publice lucrurile nu stau mai bine!

O filmare realizată în centrul Ploieștiului, lângă sediul Telekom, scoate în evidență mizeria și gunoaiele de pe străzi: zona arată de parcă n-a mai fost măturată de mai bine de o lună.

Culmea, tot astăzi, directorul tehnic al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești Vasile Ionescu declara că Rosal a fost amendat doar pentru nereguli la contractul ADI Deșeuri (cel de colectare deșeuri de la populație și de la platformele de gunoaie), pentru că la curățenie căi publice nu sunt probleme… Îi recomandăm să privească imaginile de mai jos.

De altfel, surse din cadrul RASP spun că Vasile Ionescu este foarte apropiat de directorul Rosal Ploiești, Cătălin Ioniță. Reamintim și că mai mulți angajați ai RASP au făcut un denunț la DNA despre facturile “umflate” ale Rosal către municipalitatea, denunț în care este amintit și Vasile Ionescu. În respectivul denunț este scris că inspectori RASP au fost amenințați de directorul Rosal Ioniță în prezența lui Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here