Echipa României de la Jocurile Invictus este așteptată la o ceremonie organizată de MApN. Militarii s-au întors acasă cu trei medalii de la competiția organizată la Toronto.

Ministrul Apărării naționale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, se vor întâlni cu membrii Invictus Team România, în cadrul unei ceremonii care va avea loc luni, 2 octombrie, de la ora 14.00, la sediul Ministerului Apărării Naționale.

Cei 15 militari care au participat la Jocurile paralimpice Invictus, de la Toronto, vor fi însoțiți la ceremonie de familie, prieteni și de staff-ul tehnic.

Militarii s-au întors acasă cu mai multe medalii. Prima a fost obținută de Laurenţiu Şerban, care a obţinut bronzul la proba de 1.500 de metri. Locotenentul Ciprian Iriciuc a obținut și el bronzul la proba de canotaj de sală. Echipa României de tir cu arcul a câștigat medalia de aur iar la acceeași probă, Ionuţ Butoi a obţinut si medalia de argint.

Echipa României de la Jocurile Invictus s-a întors în țară în jurul orei 2.30, pe Aeroportul Internațional ”Henri Coandă” București. Militarii au fost primiți de colegi, membrii familiilor și staff-ul tehnic, dar și de ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, și de șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă.

sursa: vocea.biz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here