Astăzi, conform convocării, trebuia să aibă loc, începând cu ora 12, la sala de ședințe a primăriei, Comisiei Tehnică de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism (CTATU) a municipiului Ploieşti.

Trebuia să aibă loc. Și asta pentru că înainte să înceapă, primarul Adrian Dobre a avut un schimb de replici cu arhitectul șef al orașului, Cristina Herția. Totul a început de la hârtia prin care se convoca ședința comisiei, hârtie semnată de arhitectul șef. Care arhitect a declarat că hârtia nu este bună pentru că ea a semnat-o după ce a primit din partea primarului Dobre o hârtie prin care se cerea convocarea ședinței astăzi, 26 martie, timp în care era în concediu și nici nu a fost trimisă cu cinci zile înainte (hârtia).

După câteva discuții în contradictoriu în care Herția a încercat să-i arate lui Dobre hârtia semnată de acesta, dar nu a găsit-o, s-a hotărât că ședința nu se mai poate ține.

Concluzia trasă de Cristina Herția a fost că primarul a convocat de fapt ședința, aceasta doar acceptând să vină la ședință.

Așa că membrii comisiei care așteptau pe hol au fost anunțați că pot pleca.

Aceiași membrii ai comisiei au părut mai mult deranjați de prezența presei decât de faptul că au fost chemați la Primăria Ploiești ca să fie drumul plin de oameni. Se pare că această situație nu este de ieri, de azi, dar  s-or fi obișnuit cu modul ăsta de lucru care se pare că a intrat în normalitate.

Vă vom ține la curent cu următoarele ședințe ale Comisiei de Urbanism. Să vedem, se vor împăca Adrian Dobre și Cristina Herția?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here