fbpx
joi, aprilie 18, 2024
spot_img

VIDEO: Comuna Ștefești, asediată de urși. Oamenii sunt îngroziți. Urșii omoară animalele domestice și umblă pe străzi

Citește Și

- Reclamă -
Tot mai multe localități din Prahova aflate în zona de deal sau submontană sunt frecventate de urși. La Ștefești, oamenii sunt pur și simplu îngroziți. În timp ce urșii „vânează” prin curțile sătenilor, AJVPS e total depășită de situație și reacționează cu mare întârziere.

Atacurile urșilor sunt frecvente la Ștefești. Aceștia bat străzile comunei, intră în gospodării și omoară animalele domestice, oi, capre, porci și chiar și vaci.

Mai multe filmări cu urși goniți pe stradă de tineri aflați în mașini au fost postate pe Facebook. (Atenție, limbaj licențios)

- Reclamă -

Primarul Vasile Tăbăraș este extrem de nemulțumit de faptul că cei de la AJVPS Prahova nu acționează conform legii pentru rezolvarea problemei urșilor care terorizează locuitorii comunei.

„Urșii s-au înmulți în așa fel încât nu mai face nimeni față, nu sunt inventariați, iar AJVPS Prahova nu prea își face datoria.

- Reclamă -

Sunăm la 112, dar până vine echipa de intervenție, ursul a luat prada și a plecat. La ultimul eveniment, la 5 minute, am fost eu și viceprimarul, apoi au venit jandarmii, poliția și ISU, iar AJVPS, după 35 de minute”, a spus primarul.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk Show. Mafia gunoaielor din Prahova, subiect național ignorat de autorități locale

Mafia gunoaielor din Prahova a ajuns subiect național, dar nici acum nu vedem reacții ferme din partea autorităților.Ziarul Incomod...
Sari la conținut