fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO Condiții neigienice la un atelier din Ploiești, care vinde produse fast-food| FOTO-DOCUMENTE

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un atelier de confecții metalice din Ploiești, de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, care vinde și produse fast-food, a fost amendat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova, în urma unei reclamații a unei foste angajate. Totodată, femeia a făcut o sesizare și către Direcția de Sănătate Publică Prahova, cu privire la condițiile în care societatea Atlas Prest Serv SRL vinde mâncare. Aceasta spune că atelierul nu respectă condițiile minime de igienă și ne-a trimis și o filmare în acest sens.

Ploieșteanca spune că deși a lucrat o vreme pentru firma din Ploiești, nu a încasat banii care i se cuveneau. Iar în aceeași situație ar fi fost și colegii săi, unii dintre aceștia nefiind nici măcar angajați cu forme legale, lucru confirmat de ITM Prahova.

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMODFemeia a făcut o sesizare la ITM în speranța că astfel își va primi salariul cuvenit și, de asemenea, reporterii noștri au solicitat un punct de vedere din partea ITM cu privire la aspectele constatate în urma controlului. Inspectorii ITM ne-au comunicat că au amendat societatea cu 30.000 de lei pentru „muncă la negru” și pentru că la controlul inițial reprezentanții firmei nu s-au prezentat (foto-document dreapta, click pentru a mări imaginea).

 - Ziarul INCOMODDe asemenea, ploieșteanca a adus atât în atenția ITM, cât și în atenția Direcției de Sănătate Publică Prahova faptul că mâncarea vândută la un geam exterior al atelierului este preparată în condiții neigienice. ITM i-a răspuns că aceste aspecte au fost înaintate în atenția DSP Prahova (foto-document dreapta, click pentru a mări imaginea), însă DSP i-a răspuns că la cele două inspecții pe care le-a făcut la sediul firmei aceasta era închisă.

 - Ziarul INCOMODȘi ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea DSP Prahova, dar ni s-a răspuns același lucru, că la cele două controale efectuate la sediul firmei aceasta era închisă (foto-document dreapta, click pentru a mări imaginea).

- Reclamă -

Înainte de a înceta colaborarea cu firma, ploieșteanca a apucat să realizeze o filmare în sediul firmei, în care se observă mizerie în spațiul unde spune că este preparată mâncarea. Imaginile vorbesc de la sine și le puteți urmări mai jos:

Ziarul Incomod a încercat să obțină un punct de vedere și de la administratorul firmei, dar acesta nu a răspuns la telefon când a fost sunat. Reporterii noștri i-au trimis un mesaj și în măsura în care administratorul firmei va reveni cu un punct de vedere, acesta va fi publicat pe site.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

8 COMENTARII

 1. Soția mea a lucrat la ei și nici în ziua de azi nu și-a luat salariu, și sa nu mai vb ca și acum figurează ca angajata la firma respectiva, nu ia desfăcut contractul de munca, niște hoți și nimeni nu le face nimic.

  • De ce nimeni nu ia masuri impotriva acestei firme? Sunt o gramada de oameni care se plang …
   Intrati pe acest linkuri
   http://www.codrosu.ro/reclamatii-online
   https://www.risco.ro/verifica-firma/atlas-prest-serv-cui-40684560
   si o sa vedeti cate persoane se plang ca au fost inselate. Incredibil…cum este posibil ca nimeni din Politie sau procuratura sa se sesiseze…
   Personal am vrut sa fac o lucrare cu aceasta firma, le-am dat un avans de 4000 RON si au inceput sa ma duca cu vorba….M-am adresat Politiei , Procuraturii si nimic , te paseaza de la unii la altii, evita sa le faca dosare penale si te trimit la judecata in civil unde chiar daca castigi nu poti recupera niciun ban pt ca firma nu are niciun bun care poate fi valorificat. Datorii la ANAF, amenzi de la ITM, chirii neplatite si nimeni nu face nimic….Incredibil in ce tara traim….

  • De ce nimeni nu ia masuri impotriva acestei firme? Sunt o gramada de oameni care se plang …
   Intrati pe acest Internet si o sa vedeti cate persoane se plang ca au fost inselate. Incredibil…cum este posibil ca nimeni din Politie sau procuratura sa nu se sesiseze…
   Personal am vrut sa fac o lucrare cu aceasta firma, le-am dat un avans de 4000 RON si au inceput sa ma duca cu vorba….M-am adresat Politiei , Procuraturii si nimic , te paseaza de la unii la altii, evita sa le faca dosare penale si te trimit la judecata in civil unde chiar daca castigi nu poti recupera niciun ban pt ca firma nu are niciun bun care poate fi valorificat. Datorii de peste 1 miliard la ANAF, amenzi de sute de milioane la ITM, chirii neplatite in valoare de sute de milioane, angajati neplatiti si nimeni nu face nimic….Incredibil in ce tara traim….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img