O conductă de apă s-a spart miercuri dimineață pe strada Mihai Bravu din Ploiești, la intersecția cu strada Roșiori. Conducta s-a avariat pe proprietatea unui ploieștean, iar apa dă pe afară din curtea acestuia în stradă.

Ploieșteanul ne-a contactat și ne-a spus că a sesizat Apa Nova încă de la producerea incidentului, înainte de ora 09.00, însă persoana care i-a răspuns i-a spus că nu știe când vor ajunge muncitorii să remedieze problema. Până la ora publicării acestui articol (11.00), nu a apărut nimeni care să repare conducta sau să oprească apa. În tot acest timp, apa continuă să tâșnească pe stradă.

Cititorul care ne-a sesizat spune că a mers inclusiv la sediul Apa Nova, în încercarea de a-i convinge să trimită o echipă la adresă.

UPDATE Reprezentanții Apa Nova au emis următorul punct de vedere:

“La ora 09:01, s-a primit un apel telefonic in centrul de apel de la o persoana care a solicitat interventia Apa Nova Ploiesti la adresa Mihai Bravu nr. 66, pentru remedierea unei pierderi de apa.

Din verificarile intreprinse am constatat ca persoana care a solicitat interventia nu este clientul societatii. Aceasta ne-a informat ca este chirias la adresa respectiva, fara ca Apa Nova Ploiesti sa detina informatii in acest sens.

Imediat dupa primirea sesizarii, Apa Nova Ploiesti a emis ordin de interventie in vederea verificarii si remedierii situatiei semnalate.

In momentul de fata echipa Apa Nova Ploiesti a remediat avaria.

Intrucat avaria s-a produs in caminul de bransament, inainte de contor, pierderile de apa nu au fost inregistrate si nu vor fi suportate de utilizator.”

Imagini de la locul incidentului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here