fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

VIDEO Consilierii locali ploieșteni au decis suspendarea regulamentului privind închirierea parcărilor de la bloc

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Regulamentul de închiriere a parcărilor condominiale din municipiu, adoptat de fostul legislativ ploieștean la sfârșitul anului 2019, a fost suspendat.

Decizia a fost luată joi, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local. Proiectul de hotărâre privind suspendarea fostei hotărâri care reglementa modul în care să fie închiriate parcările din zona blocurilor a fost aprobat cu 24 de voturi favorabile şi doar trei abţineri, ale consilierilor Pro România.

Potrivit viceprimarului Daniel Nicodim suspendarea vine, oficial cel puţin, pe fondul pandemiei de COVID-19. Edilul a explicat, în timpul şedinţei, că autorităţile au considerat că aplicarea regulamentului ar fi generat un risc sanitar, în condiţiile în care acesta prevedea depunerea de documente de către mii de potenţiali beneficiari şi organizarea de licitaţii pentru asociaţiile de proprietari unde numărul de doritori era mai mare decât cel al locurilor disponibile.
„De îndată ce condiţiile legale o vor permite, vom veni cu un proiect. Probabil că vom veni cu un proiect-pilot la început, pentru a duce la îndeplinire ideea susţinută de proiectul pe care noi îl suspendăm acum. Starea de alertă restricţionează oarecum depunerea de dosare şi toate activităţile pe care cetăţenii trebuie să le facă şi să interacţioneze cu autorităţile din subordinea Consiliului Local”, a explicat viceprimarul Daniel Nicodim.

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img