Proiectul privind prelungirea contractului cu Apa Nova din Ploiești a “picat” vineri, 14 ianuarie, în ședința Consiliului Local, după ce mai mult de jumătate din consilieri au votat “împotrivă”. Cel mai “vocal” consilier care s-a arătat împotriva proiectului a fost Gheorghe Sârbu, liderul consilierilor PNL care, culmea, este alături de alți liberali pe lista consilierilor care au semnat raportul de aprobare al proiectului.

În timpul dezbaterii proiectului, cel mai vocal consilier local care s-a împotrivit categoric prelungirii de contract a fost Gheorghe Sârbu, liderul consilierilor PNL din legislativul ploieștean. În timpul discuțiilor, însă, a fost sesizat faptul că raportul de aprobare al proiectului a fost votat de cinci consilieri, printre care și Gheorghe Sârbu, alături de Vlad Frusina (PNL), Iulian Bolocan (PNL), Costel Andreescu (USR) și Răzvan Enescu (PLUS). Raportul de aprobare cu semnăturile celor cinci a fost publicat pe facebook de primarul PNL Andrei Volosevici (foto-documente jos).

În momentul în care a fost sesizat faptul că Sârbu a semnat respectivul raport, acesta a declarat că i-a fost trecut numele pe document fără știrea sa, alături de cel al celorlalți consilieri care au făcut parte din comisia de negociere cu Apa Nova. Primarul Volosevici a reacționat dur și a spus că solicită oficial Poliției să se sesizeze privind falsul în acte. Auzind de solicitarea primarului, Gheorghe Sârbu a încercat să se eschiveze, spunând “mai greșește omul”. Schimbul de replici poate fi urmărit în filmarea de la finalul articolului, la minutul 41.24.

Faptul că trei consilieri locali PNL au aprobat referatul, apoi tot grupul liberalilor a votat împotriva proiectului arată că, în realitate, respingerea proiectului nu a fost altceva decât un joc politic.

Vezi mai jos referatul de aprobare cu semnăturile celor cinci consilieri locali (sursă foto facebook Andrei Volosevici):

Vezi în filmarea de mai jos schimbul de replici dintre Andrei Volosevici și Gheorghe Sârbu în momentul în care s-a evidențiat faptul că cel din urmă a semnat referatul de aprobare (minutul 41.24):

2 COMENTARII

  1. Da , aşa este…toate lepădăturile & toți infractorii ,, o dau în greşeli ” în Romanistan atunci când trebuie să rădpundă pentru ceea ce au făcut ( 1. sau nu au făcut deşi aveau obligația legală sau contractuală de a acționa / a face ; 2. printr-o acţiune sau inacţiune anterioară, a creat pentru valoarea socială protejată o stare de pericol care a înlesnit producerea rezultatului / art.17 C.P.) !

  2. Apa Nova sa faca si investitii in retelele de apa !!
    stau in fotolii si astepta sali se umple conturile !!
    sa mai vina si alta firma !!astia nu au facut nimic de ani buni !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here