fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

VIDEO – Contracte fără licitaţie cu Primăria Ploieşti. Incompetenţă sau interese ascunse?

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Gafă de amploare la CSM Ploiești

După ce am prezentat cum a fost făcută reabilitarea bazinului Vega, care după patru luni de lucrări a rămas tot închis, acum ajungem la o altă bază sportivă administrată de CSM.

Stadionul „Ilie Oană”

Și culmea, în discuție apare aceeași firmă care a executat lucrările de la Bazinul Vega, respectiv Sofexpert.

- Reclamă -

Cum am prezentat în reportajul de la sfârșitul săptămânii trecute, la Bazinul Vega am găsit un dezastru!

În ciuda evidențelor și a dezvăluirilor făcute chiar de administratorul bazinului, firma care a lucrat la Vega a fost promovată pe șest și la lucrările de recompartimentare de la Stadionului IlieOană.

Și asta, după cum a declarat chiar directorul adjunct al CSM, Decu Crângașu, ”firma a fost aleasă pentru buna execuție de la bazin”. Așa că s-a sărit peste lictații și s-a făcut un act aditional. Că doar trebuiau făcute în viteză recompartimentările cerute de FIFA UEFA și FRF, în vederea desfășurării pe Ilie Oană a meciului dintre România și Kazahtan.

- Reclamă -

Declarația data reporterilor ziarului Incomod, de către Decu Crângașu, este spumoasă:

Potrivit unor surse din Primăria Ploiești, lucrările executate de către Sofexpert la stadion ar fi și ilegale, dat fiind faptul că era necesară o autorizație de construire/demolare care nu a fost emisă.

Asta ca să nu mai menționăm că angajații Sofexpert s-au apucat să mute pereții în stadion, înainte ca actul aditional să fie semnat.

Ilegalități peste ilegalități, cu girul unor oameni din administrație

I-am solicitat un punct de vedere și primarului Adrian Dobre despre lucrările de la stadion. Edilul-șef a declarat că a avut deja o discuție cu noul director CSM, Silviu Crângașu, prin care i-a solicitat acestuia să verifice aspectele semnalate și să se asigure că lucrurile au fost făcute în mod legal, în mod contrar să fie luate măsurile care se impun.

Ce s-a făcut mai exact la stadion? A fost mutat un perete și s-au construit alți doi, conform solicitărilor venite de la FRF și UEFA.

- Reclamă -

Lucrarea s-a finalizat, nu însă cu respectarea legii. Conform adresei trimise de către Direcția de Urbanism către Clubul Sportiv Municipal, lucrările de recompartimentare ar fi trebuit să demareze doar după ce se primea autorizația de la urbanism.

Mai mult, CSM a uitat și de reautorizarea ISU după modificare afăcută la stadion.

Nouaconducerea a clubului este acum nevoită să spele rușinea fostei conduceri și să încerce să intre în legalitate. Gafele făcute de fosta conducere a CSM sunt însă monumentale și dovedesc incompetența tuturor celor implicați.

RepublikaNEWS a formulat şi o soclitare către CSM pentru a vedea cât au costat aceste lucrări. Din păcate, după mai bine de 30 de zile, p eadresa redacţiei nu a sosit niciun răspuns.

Anchetă realizată în colaborare cu jurnaliştii ziarului Republikanews

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut