Imagini șocante au apărut în spațiul public, în care se vede cum un bărbat din Suceava își bate cu cruzime fiul de șapte ani. Incidentul s-a petrecut în luna ianuarie, în comuna suceveană Frumosu, dar au apărut de abia recent în spațiul public.

Pe imagini se vede cum tatăl îl trântește pe băiat de pământ, și apoi îl lovește cu toată puterea de mai multe ori cu un lemn gros, fără a fi sensibilizat de țipetele disperate ale băiatului. Imaginea groaznică este întregită de mamă, care asistă la agresiune cu o impasibilitate înfiorătoare. Imaginile nu au fost făcute publice la vremea agresiunii, ci zilele trecute, când au început să circule pe rețelele de socializare, scrie monitorulsv.ro.

Sesizați de caz, polițiștii de la Frumosu și Câmpulung Moldovenesc au descins luni la locuința familiei, însoțiți și de cei de la Direcția de Protecție a Copilului și Asistență Socială Suceava. În familia respectivă trăiesc patru copii, băiatul în vârstă de 7 ani având trei frați, doi gemeni în vârstă de 14 ani și unul în vârstă de 15 ani, mai scrie Monitorul de Suceava.

După ce s-a constatat că în familie nu sunt condiții de creștere adecvată, în ciuda opoziției tatălui, toți cei patru copii au fost ridicați, alături de mamă, și duși într-un centru de ocrotire de la Gura Humorului. Aceștia vor rămâne acolo, sub supraveghere, în următoarea perioadă.

Mama nu ar fi vrut să colaboreze cu polițiștii. A declarat că nu își aduce aminte de acel incident și i-a negat chiar existența. Mama a refuzat în scris să depună orice sesizare cu privire la agresiune, astfel că nu s-au putut lua, cel puțin în primă fază, măsuri restrictive față de agresor.

Comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție, a declarat că tatăl a fost ridicat de polițiști, iar marți după-amiază se afla în custodia polițiștilor. Pe numele său ar urma să fie emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Tatăl agresor se numește Marius Matei. Acesta a ieșit din închisoare în 2019, unde a ispășit o pedeapsă de 8 ani de închisoare pentru viol asupra fiicei sale vitrege, mai scrie monitorulsv.ro.

La vremea respectivă, ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a relevat faptul că ”în intervalul august – 16 septembrie 2013, prin constrângere fizică şi morală, inculpatul Matei Marius a întreţinut cu fiica sa vitregă, în vârstă de 14 ani, trei raporturi sexuale normale, două dintre acestea având loc în prezenţa copiilor săi minori în vârstă de 6 ani, respectiv 7 ani.”

Marius Matei, se arăta în rechizitoriul de atunci, a mai fost cercetat pentru o faptă similară în urmă cu mai mulţi ani, victima de atunci fiind o fetiţă în vârstă de 11 ani, o minoră dintr-o relaţie anterioară a soţiei sale.

În acel caz, însă, anchetatorii nu au reuşit să strângă suficiente probe pentru a-l pune sub acuzare.

Vezi mai jos imaginile în care bărbatul își bate fiul de șapte ani. Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional:

 

6 COMENTARII

  1. Descreieratul ăsta merita pus la zid și tras în el fără milă … Pt societate și pt copii ar fi un pericol în minus …Nici el, se pare că nu a avut milă pt “victimele” sale, un om bolnav … Mai mult ca sigur a avut o copilărie asemănătoare copiilor lui …

  2. Unde este ma poliția unde este ma protecția copilului …nu îl vede de omul asta cum își bate propriul Copil ,România mam saturat de ea acel om trebuie la închisoare cum poți sa Bati cu atâta ura un copil de 7 anii România vai de capul iei de țara

  3. Lasatil sa moara an puscarie bestia asa nu se poate numi om al urasc cand vad video si mama cum poate fi atat de linistita si monstru ala ai bate copilul al omoream cu mana mea daca al vedeam . Acesti oameni se numesc monsrti saracu copil cine stie prin ce batai o fi trecut pana acum asta ai prima pe care o vedem noi suflete ne vinovate kinuite de jigodi bestii

  4. Bai fraților politia. asta nu o vede numai pe care petrec şi pe cine umblă fără mască ăstă trebuie dus de acolo de unde a ieşit dar să nulmai laşe! să facă puşcărie pe viață

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here