Ziarul Incomod a publicat astăzi imagini trimise de un cititor care arată că una din gropile de pe podul de la Coca Cola, care a fost peticită acum un an, s-a format din nou în asfalt.

După publicarea articolului, un alt cititor ne-a trimis o filmare în care se vede cât de greu se circulă pe acel pod, de importanță majoră în infrastructura rutieră din oraș și județ, din cauza gropilor (video jos).

Reamintim că în urmă cu doar un an, foarte mulți ploieșteni semnalau pericolul reprezentat de groapa de pe pod, iar o șoferiță, care nu era din oraș și nu a știut despre capcana din drum s-a ales cu roata mașinii ruptă. Alți șoferi au fost la un pas să producă accidente, încercând să evite capcanele de pe pod.

Vă reamintim că dacă vă avariați mașinile din cauza gropilor de pe drum vă puteți recupera sumele cheltuite pentru reparația autoturismelor de la administratorul drumului. Avocatul Daniel Gașpar a explicat pentru ziarul Incomod care este procedura prin care vă puteți recupera banii de reparații în cazul în care vă avariați mașina din cauza stării drumului.

Citește aici toate detaliile despre cum puteți face acest lucru!

Vezi mai jos imagini video cu gropile de pe podul de la Coca Cola:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here