fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

VIDEO Cum arată secțiile cu pacienți COVID de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Spitalul Județean de Urgență Ploiești este principala unitate spitalicească din Prahova care luptă cu noul coronavirus. La izbucnirea pandemiei, unitatea nu era pregătită pentru lupta cu un astfel de virus.

Vezi mai jos imagini video filmate recent în interiorul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, în secțiile de tratare a pacienților care suferă de COVID-19!

În urmă cu o lună, conducerea spitalului a fost schimbată și mai multe nereguli au ieșit la iveală, chiar în ceea ce privește lupta cu noul coronavirus. În timp ce în toată țara aparatura de ATI, necesară menținerii în viață a bolnavilor cu forme grave de COVID, era la limită, noua conducere a descoperit că la Spitalul de Urgență din Ploiești, într-o magazie, zăceau patru ventilatoare noi, primite donație, dar nepuse în funcțiune. Detalii aici!

- Reclamă -

La scurt timp după, o nouă problemă gravă a ieșit la iveală: instalația de oxigen de la secția de boli infecțioase, chiar secția unde ajung cele mai grave cazuri, era stricată încă din vară, astfel că presiunea oxigenului era mult diminuată față de cât ar fi fost necesar.

În ultima lună au fost achiziționate zece ventilatoare noi, a fost reparată instalația de oxigen de la Boli Infecțioase și au fost montate prize de oxigen în toate saloanele de la Boli Infecțioase, dar și la Unitatea de Primiri Urgențe.

Secțiile spitalului au fost reorganizate, astfel încât au fost create 105 paturi în plus pentru bolnavii de COVID, dar și pentru cei care pe lângă coronavirus au și alte comorbidități care necesită îngrijiri medicale în spital.

- Reclamă -

De la începutul epidemiei și până la data de 6 decembrie 2020, 20.490 de persoane au fost confirmate în Prahova ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Dintre acestea, 586 de persoane și-au pierdut viața, potrivit raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova.

Mai jos puteți urmări imagini video din interiorul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, imagini realizate în secțiile unde sunt tratați bolnavii de COVID:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img