fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

VIDEO. Cum arată un modul tip container. Construcția ar putea fi soluția ideală pentru spitale de campanie sau locuințe sociale

Citește Și

- Reclamă -

Modulele tip container sunt din ce în ce mai folosite datorită prețului scăzut față de alte construcții, dar și datorită flexibilității pe care o oferă. Acestea pot fi amenajate în orice formă, sunt ușor transportabile și, în plus, nu necesită autorizație de construire întrucât se amplasează oriunde fără fundație.

În contextul actual, modulele tip container ar putea fi soluția ideală pentru amenajarea unor spitale de campanie, a unor filtre pentru intrarea în spitalele actuale sau inclusiv pentru amenajarea unor centre de carantină sau de cazare pentru medici.

- Reclamă -

În imaginile de mai jos puteți vedea un modul de 30 de metri pătrați, conceput sub forma unei garsoniere. După ce i se vor monta finisajele exterioare, modulul va ajunge într-un camping pe plaja de la Corbu.

Pot fi amenajate astfel inclusiv structuri foarte mari, chiar și de 3000 de metri pătrați, cu etaje, care pot servi drept spitale de campanie, centre de carantină sau locuințe sociale.

Structura este din oțel zincat, astfel că rezistă o perioadă foarte mare de timp. Imobilele construite astfel pot fi racordate la apă și canalizare, iar pe acoperiș au panouri fotovoltaice care asigură electricitatea și căldura dată de aerul condiționat din interior. Pentru grupuri de locuințe sau spitale de campanie pot fi conectate generatoare de curent. Totodată, modulele sunt izolate astfel încât menținerea căldurii nu este o problemă.

- Reclamă -

Un alt avantaj este rapiditatea cu care containerele sunt asamblate. O astfel de garsonieră, ca cea pe care o veți vedea în imaginile de mai jos, se face în doar o zi, iar investitorul care le pune la dispoziție spune că fabrica are o capacitate de a face 1.000 de structuri în 24 de ore. Într-o săptămână, de exemplu, ar putea fi gata asamblate până la 100 de module ca cele din imagini.

Prețurile sunt, de asemenea, foarte mici. Pornesc de la 8.000 de euro, pentru o construcție de aproximativ 30 de metri pătrați, și cresc în funcție de finisajele dorite.

Vezi mai jos imagini video cu modulul tip container:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...