fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO. Cum încalcă Rosal contractul de colectare a deșeurilor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Operatorul de salubritate Rosal este obligat, prin contractul semnat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova, să colecteze deșeurile menajere din mai multe localități din județ, inclusiv Ploiești. Prin contract, societatea Rosal este obligată, însă, să ridice și gunoaiele găsite abandonate pe traseu sau în jurul platformelor, nu doar pe cele de la punctele de colectare. Operatorul, însă, nu face acest lucru potrivit mai multor persoane din administrație. Același lucru este dovedit și de filmarea de mai jos, în care se observă cum o mașină a operatorului trece pe lângă o grămadă de gunoi, deși angajații aveau obligația să o ridice.

Un motiv pentru care Rosal ar alege să încalce astfel contractul de colectare a deșeurilor semnat cu ADI Deșeuri ar fi acela că, ulterior, gunoaiele ignorate pe traseu de mașinile de ridicare a deșeurilor sunt colectate ca deșeuri stradale și, automat, facturate către primăria Ploiești în baza contractului de curățenie căi publice.

- Reclamă -

Vezi mai jos imaginile video trimise de un cititor:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img