Un cititor al Ziarului Incomod a surprins imagini care fac dovada modului în care Rosal Ploiești își îndeplinește atribuțiile din contractul pentru curățenie căi publice.

Un utilaj Rosal a fost filmat, pe Bulevardul Petrolului, cum mătură “pe deasupra” și ocolește grămezile de frunze uscate și pământ adunate pe marginea drumului, pe care tot Rosal ar trebui să le ridice.

Observând că este filmat, șoferul utilajului s-a enervat în primă instanță, apoi a promis să mai vine o dată.

Ziarul Incomod a atras atenția în repetate rânduri cu privire la respectarea contractului CCP de către operatorul de salubritate.

Săptămâna aceasta, Direcția Națională Anticorupție a solicitat documente de la primăria Ploiești cu privire la contractul pe care municipalitatea îl are cu operatorul de salubritate Rosal!

Reprezentanți DNA au mers la sediul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești (instituție subordonată primăriei care are rolul de a monitoriza prestarea serviciilor în contractul cu Rosal) și au solicitat documente referitoare la contractul de salubritate din perioada 2017-2020, când primar în Ploiești era Adrian Dobre.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here