fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

VIDEO. Cum le răspunde primarul Adrian Dobre ploieștenilor care trăiesc pe strada Vaslui, unde „înoată în noroaie”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Ploieștenii care locuiesc pe strada Vaslui trăiesc ca în Evul Mediu! De aproape un an de zile, oamenii cer ca strada să fie asfaltată și să aibă canalizare. Lucrările de canalizare s-au efectuat, dar asfaltul a rămas un vis neîmplinit. Situația s-a agravat în ultima perioadă din cauza precipitațiilor: oamenii nu mai pot scoate mașinile din curți, iar dacă merg pe jos „înoată în noroaie”.

Vezi aici imagini video și foto de pe strada Vaslui din Ploiești!

- Reclamă -

Oamenii i-au scris primarului Adrian Dobre pe Facebook, iar acesta le-a răspuns o singură dată, pe 21 noiembrie, când le-a spus că a fost identificată o problemă la o conductă de gaze. De atunci, tăcere, nu le-a mai dat oamenilor niciun termen când problema va fi rezolvată. Ploieștenii au scris redacției noastre și ne-au rugat să-l întrebăm pe primarul Adrian Dobre dacă nu poate fi adus măcar pietriș pe stradă, pentru a acoperi noroiul, având în vedere că la ora actuală din cauza condițiilor meteo oamenii nu mai speră că strada va fi asfaltată până la finalul anului.

Reporterii ziarului Incomod i-au transmis întrebarea primarului Adrian Dobre în timpul conferinței de presă de marți, 27 noiembrie, iar acesta inițial a răspuns ironic la adresa oamenilor: „vă referiți la căruțele care transportau PET-uri?”. După ce reporterul i-a spus că se referă la oamenii care locuiesc acolo și care vor să știe dacă va fi dus măcar pietriș pe stradă, edilul a răspuns:

„Lucrările Distrigaz s-au finalizat săptămâna trecută, a fost o lucrare mai amplă pentru că au mutat un centru de comandă, după această lucrare trebuia realizată asfaltarea. Din păcate, vremea nu ne-a permis. Dacă vremea ne va permite, vom realiza anul acesta asfaltarea. Până atunci, am rugat ca toți cei care au lucrări pe diverse străzi, cum este de exemplu și strada Lupeni, să intervină și să acopere cu pietriș până la cota 0 a străzii, astfel încât să nu existe gropi în tot orașul unde s-au făcut lucrări. Iar dacă vremea ne va permite, mai avem câteva străzi pe care vrem să le finalizăm anul acesta, una dintre ele este strada Vaslui și mai sunt vreo trei străzi în cartierul Eroilor, unde la fel mai avem partea de asfaltare și mai există o stradă și în cartierul Albert. Zilele acestea (n.r. se va aduce pietriș), am avut discuție săptămâna trecută, marți, pe această temă cu absolut toți rețelarii.”, a răspuns primarul Adrian Dobre.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img