fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

VIDEO Cum se circulă pe noul „Pod de Lemn” din Ploiești în prima zi după redeschidere

Citește Și

- Reclamă -

Noul „Pod de Lemn” care leagă străzile Depoului și Mimiului a fost recepționat, astfel că circulația pe pasarelă a fost redeschisă. Joi dimineață, 14 ianuarie, în prima zi de la redeschidere, destul de puține mașini tranzitau podul (video jos). De asemenea, în minutele cât reporterii Incomod au filmat circulația, au trecut și câțiva pietoni pe pod, dar și doi bicicliști. O echipă de muncitori lucra încă la ultimele detalii ale podului, fixând o oglindă de trafic.

Noul pasaj de trecere are o lungime de 78 de metri și nu va are restricții de circulație cu privire la gabarit/tonaj. Pasajul este prevăzut cu două benzi de circulație, cu o lățime de 8,4 metri și trotuare de 1,5 lățime pentru pietoni.

- Reclamă -

Conform specificațiilor tehnice, lucrarea are o durată de viață de 100 de ani. Constructorul, SC EUROPAN PROD S.A. va oferi o garanție a lucrării de 5 ani.

Valoarea inițială a proiectului era de puțin peste 23,6 milioane lei, TVA inclus, cu termen de execuție 17 mai 2020. Ulterior, prin semnarea unor acte adiționale la contract, valoarea proiectului a ajuns la 27,2 milioane lei, TVA inclus, iar termenul de execuție 17 septembrie 2020. Lucrarea a fost finalizată însă de abia la începutul anului 2021, iar începând cu data de 18 septembrie 2020 până în prezent municipalitatea a reținut de la executant penalități de întârziere pentru nerealizarea la termen a lucrărilor.

Vezi mai jos video cum se circula pe pod joi dimineață, 14 ianuarie:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Cum s-a produs accidentul de pe DN 1B, dintre un TIR și două mașini

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri, în jurul prânzului, pe DN 1B, în comuna Fântânele, în apropierea...
Sari la conținut