Viorica Dăncilă a dat un răspuns extrem de rece când a fost întrebată dacă îl susține pe Liviu Dragnea la președinția României.

”Vom avea această discuție, dl Dragnea încă nu și-a exprimat această…”, a răspuns Dăncilă în primă fază la întrebarea ziariștilor din Bacău.

După ce un reporter i-a spus că Dragnea a declarat că își va anunța duminică seară decizia, Viorica Dăncilă a spus: ”Să vedem, să vedem ce va spune dl președinte Liviu Dragnea. În momentul în care dânsul își va exprima această opțiune, sunt convinsă că vom avea o discuție în cadrul partidului”.

Este a doua declarație în aceeași zi prin care Dăncilă semnalează o distanțare față de Liviu Dragnea, după ce premierul spusese mai devreme, tot la Bacău, că va vota la referendumul pentru justiție convocat de președintele Iohannis.

Liviu Dragnea declarase marți, la Adevărul Live, că își va anunța duminică seară decizia legată de o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale din iarna acestui an. Dragnea a spus în același interviu că încă un mandat al președintelui Iohannis ar distruge tot în țară.

Sursa: www.g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here