fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

VIDEO.Cum arde CL gazul în criza apei calde: E sărbătoare, consilierii sunt și ei liberi

Citește Și

- Reclamă -
Decizia privind sursa de finanțare pentru gazul necesar la CET Brazi a fost amânată. Proiectul de hotărâre pe această temă a picat în cadrul ședinței care a fost convocată special pentru această problemă, iar printre explicațiile consilierilor de la PNL s-a aflat faptul că astăzi e sărbătoare, iar mâine este duminică. 

Proiectul de hotârâre prezentat în cadrul ședinței de astăzi nu a avut aviz pozitiv de la șefii departamentelor Economic și Juridic.

Primarul Andrei Volosevici a propus redactarea imediată a unui nou proiect și convocarea altei ședințe tot astăzi, propunere care a întâmpinat, inițial, rezistență din partea consilierilor locali PNL.

- Reclamă -

Gheorghe Sârbu a explicat că plata nu poate fi făcută și că, oricum, consilierii sunt liberi sau plecați. Și a sugerat că nu sunt la fel de disponibili ca primarul Ploieștiului să stea tot timpul în primărie, din diverse motive, inclusiv din motive de sănătate.

Volosevici a explicat că este vorba despre aprobarea sursei de finanțare și că orice întârziere duce implicit la întârzierea furnizării apei calde și a căldurii.

Până la urmă, a rămas ca un nou proiect să fie redactat, fără un termen clar stabilit, iar când va fi gata să fie convocată o nouă ședință.

- Reclamă -

Înregistrarea integrală a ședintei de astăzi a Consiliului Local poate fi urmărită mai jos:

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din România

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din RomâniaAgent în vânzǎri externe Protecția mediului este o responsabilitate comună -...
Sari la conținut