fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO. Defecțiuni la încă un autobuz din lotul celor noi

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Cititorii ziarului Incomod ne-au trimis o filmare cu un autobuz nou TCE care este oprit, cât timp o echipă de mecanici îl repară! În imagini se vede și liderul sindicatului reprezentantiv, Ion Mișcă.

Cei care ne-au trimis imaginile spun că sunt realizate la capătul traseului 104 și că autobuzul a fost oprit 2-3 ore, cât au durat reparațiile. Reporterii ziarului Incomod l-au contactat și pe Ion Mișcă, iar acesta inițial a zis că autobuzul nu are nicio defecțiune. După ce i-am spus că am primit o filmare, Mișcă a spus că autobuzul a fost oprit totuși 30 de minute și că ar fi fost o defecțiune la sistemul de afișaj din autobuz, numărul de traseu era afișat greșit și că ar fi fost probleme și cu gps-ul, autobuzul neputând fi urmărit pe traseu, probleme care ar fi apărut din cauza conexiunii la internet.

- Reclamă -

Ion Mișcă a mai spus că i-a informat despre aceste probleme pe primarul Adrian Dobre și pe consilierul său personal, Eugen Prună. Reporterii ziarului Incomod l-au contactat și pe directorul TCE, Alexandri Nicolae, care nu știa despre această problemă.

„Nu știu, autobuzele sunt în rodaj deocamdată. Acum avem doar o echipă de intervenție, nu sunt toți specialiștii. Voi discuta cu Ion Mișcă să văd despre ce a fost vorba, dar mai apar probleme că autobuzele sunt în rodaj. Oricum, pot să spun că au fost făcute cam pe repede înainte, sunt foarte multe chestii care n-ar trebui să apară. Voi discuta mâine dimineață, i-am convocat pe patronii turci și pe cei de la Radcom, care sunt cu afișajul, cu monitoarele, cu gps-urile, i-am convocat să discutăm.”, a declarat Alexandri Nicolae.

Vezi mai jos imaginile cu autobuzul defect:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img