Consiliul Județean Prahova a validat, în ședința de miercuri, cu majoritate de voturi, cele două proiecte care prevăd desființarea Direcției Județene de Pază și a Direcției Plantelor.

Aleșii locali ai PSD și PPU-SL nu au participat la vot, în timp ce consilierii PRO România și Prahova în Acțiune s-au abținut.

În prezentarea proiectului, președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a explicat necesitatea acestei decizii prin care sumele alocate celor direcții vor fi cheltuite pentru dezvoltarea județului.

În plus, acesta a precizat că angajații disponibilizați de la Direcția de Pază vor fi preluați de firma care va asigura acest serviciu.

Hotărârile vor produce efect începând cu data de 31 martie.

Vezi cum a motivat Iulian Dumitrescu proiectul de desființare a Direcției de Pază:

3 COMENTARII

 1. Nu ma intereseaza ce se intimpla cu angajatii astia !
  Nu ii mai vreau . Le-am platit salarii degeaba atita amar de vreme .
  Mars la munca in mediul privat , lipitorilor !

 2. Eu am intalnit acolo, la “Paza” personal serios, amabil cu cetatenii, ca in oricare institutie europeana – cu atributii, competente si responsabilitati specifice rolului lor in institutie …
  Niciodata nu mi-am permis si nici judecat aiurea personalul de la “Paza si control” !
  Va rog sa nu exagerati in aprecieri nejustificate !
  Restructurarea are si ea rolul ei, probabil din considerente economice, existand (probabil) si o alta oferta la “Paza” Consiliului Judetean ! Nu din motive … jignitoare !
  Fara suparare,
  ing. S.I. Nicolescu …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here