fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO. Dezbatere pe tema autorizației de mediu a stației de tratare mecano-biologică a deșeurilor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Consiliul Județean Prahova a organizat luni, 16 iulie, o dezbatere publică pe tema autorizației de mediu a stației de tratare mecano-biologică a deșeurilor. Investiția este finalizată, iar la ora actuale se fac teste și este în desfășurare procedura de emitere a autorizației integrate de mediu. După ce acest pas va fi încheiat, se va face licitație pentru ca stația să fie dată în administrare unui operator.

În cadrul dezbaterii deputatul Dan Rădulescu a adresat câteva întrebări postate de ploieșteni pe pagina de Facebook „Stop poluării orașului Ploiești”

- Reclamă -

Stația are o capacitate de tratare a 150.000 de tone de deșeuri pe an, adică 566 de tone pe zi. Reprezentanții Consiliului Județean Prahova spun că riscurile poluării sunt minime, întrucât deșeurile sunt aduse aici, mărunțite, apoi băgate în niște celule complet închise, unde sunt descompuse aerob, folosindu-se doar aer și căldură. În urma acestui proces rezultă un compost care va fi depozitat și, pe viitor, ar putea fi folosit pentru a fi transformat în energie.

Vezi mai jos cum au decurs discuțiile în cadrul dezbaterii:

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img